Landsvägspass.

Jag hoppade över gruppträningen i Bor igår och körde landsväg istället. Eftersom jag cyklade själv passade jag på att lyssna på ett par avsnitt av Alex och Sigges pod.

Jag lade rundan så att jag skulle hamna i Bor på Stationshuset lagom till de andra hade tränat klart. Det blev bra timing.

Rundan: Vidöstern runt, 57 km, 32 km/h i snitthastighet och sol. Femte passet på landsvägscykeln i år, varav fyra pass har skett senaste veckan. Kände mig omotiverad när det bar iväg men lyckades vända humöret och på riktigt njuta av att grensla Wiliern.

20140417-072021.jpg
Keith anslöt efter att ha dragit ris och kvistar. Just nu har vår granne mer städat i skogen bakom sitt hus. Inte så länge till.

Dyr kväll.
Vi åt kvällsmat och pratade cykel. Och precis före vi skulle gå dök en säljare för Aloe Vera produkter upp och ville få oss att dricka häxdrycker. Jag är skeptisk till effekten men jag vet att Argi + är god (testade den efter ett tips när vi hade twarinfektionen) och beställde en burk. När jag fick notan började jag dock tro att det är epo, 630 kr för en liten burk. För det hade jag kunnat få två bättre flaskor rött eller tio fika på Stationshuset.

Annonser

2 reaktioner på ”Landsvägspass.

  1. Härligt Sandra! Å vilket bra snitt! Jag körde själv idag, 10 mil. Jag snittade 30,3 och tyckte att det var bra.. Där har vi skillnaden mellan oss ;) Heja dej !!
    //A-K.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s