Jag ska lära mig hoppa med cykel.

Jag tycker det ser kul ut att kunna hoppa med en cykel. Och jag har förstått att man måste träna på tekniken för att det inte ska gå åt helsike när man landar.

Vi har turen att ha ett par stenar på baksidan av huset. Dock är de inte körbara ännu. Men eftersom jag också har turen att ha en sambo som älskar att gräva, bygga och fixa så säger han att vi ska fixa till dessa stenar så att de blir hoppvänliga.

Keith brukar inte dra ut på tiden, de är snart fixade. Så efter det behöver jag hjälp av någon som kan visa hur man gör. Någon frivillig?

Detta ser mindre ut än vad det är. Finns inte en chans att jag vågar på dags datum. Men mitt mål är att hoppa det inom en snar framtid.

20140517-092859.jpg
Detta är så stort som det ser ut och mitt mål är att hoppa även detta.

20140517-093108.jpg
Har precis ätit müsli, yoghurt och ….. Ja just det -ett ägg. Ganska lika frukost varje dag. Nu ska vi bege oss till Växjö och bland annat åka på stigcyklisternas El Plomo, vet inte vad det är men kul ska det bli.

Solen skiner i Värnamo!

Annonser

4 reaktioner på ”Jag ska lära mig hoppa med cykel.

  1. Jag håller också på med projekt hoppa. Överlycklig över att jag får upp en dirtcykel med plattispedaler en sisådär 5-10 cm över marken nu, funderar på att bygga ngt i trädgården (som typ är hälften så hög som din sten ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s