Frukost vid datorn och lite av varje.

Äter frukost vid datorn idag då övriga som jag brukar fika ihop med sitter i möte och annat. Vi har sen frukost här, börjar ca 10,05.

Denna bilden platsar inte i Allt om mat eller liknande tidning. Men likväl gott med smörgås, kaffe och mogen mango.

Denna bilden platsar inte i Allt om mat eller liknande tidning. Men likväl gott med smörgås, kaffe och mogen mango.

 

Ska förse er bloggläsare med lite intressanta saker från helgen:

Bike-weekend in Varnamo Nyheter

Alexandra Engen vann sprinten i årets andra WC i Nove Mesto. Det är stort!

Nino Schurter, Scott racing vann XCO:n på en cykel med helgung, Scott Spark 700. Nu när helgungcyklarna har blivit så styva och lätta får vi se de mer och mer.

Planer för veckan?

Det blir fokus på att komma i gängorna efter en natts missad sömn och bortanätter. Jag är känslig för det där. Lite intervaller och något långpass ska hinnas med. Någon mysig fikarunda kommer det också bli. Hårdaste passet blir på söndag, då ska jag köra långlopp i Jönköping – Rallarloppet. 60 km i ganska oteknisk terräng och någon mil på en gammal banvall. Planerar att ha en cykeltid på ca 2 h 20 min om jag slipper punka eller annat oförutsett trassel.

Eftersom det är nära hemifrån är det många lokala åkare som ställer upp. Det är alltid lite extra kul.

Stravasegment som inte kom med.

Jag gav mig ut på ett kort pass igår kväll och för att väcka min sovande kropp bestämde jag mig för att passera ett Strava segment. Tog i för kung och fosterland, kom hem och skyndade mig att ladda upp rundan för att med stor spänning få se hur det hade gått. ”No segment found”. Va f_n! Efter att ha tittat på kartan i Stravaappen såg jag att gpsen hade hoppat till en väg som går längsmed. Så det är inte riktigt tillförlitligt med Strava…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s