Imorgon är det långloppstävling i Jönköping.

20140531-211638.jpg
Nu har jag iaf packat en påse. Det är inte bara min och Keiths matsäck utan vi ska även förse några cyklande vänner med förmiddagsfika.

Jag tycker att det är smidigt, snabbt och effektivt att äta (trycka i sig) gel under tävling men jag får också oftast ont i magen av de rackarna. Dilemma.

Känns skönt att det är tävling i Jönköpingstrakten, vi har endast ca 8 mil till starten. Dock är det opraktiskt att vi startar i Bottnaryd och går i mål i Hallby, där går för övrigt SM i mtb i juli. Tror att vi i slutet av loppet imorgon kör på en del av SM banan.

Olika uppladdning
Jag brukar alltid ge mig ut och ”rulla” dagen före tävling men idag har jag vilat helt då jag har varit riktigt trött. Piggnade till vid 16 tiden och bakade frallor, rensade ogräs, gjorde några justeringar på cykeln mm.

Keith har laddat upp med att klyva och stapla 15 kubikmeter ved. När han inte sågar träd eller röjer cykelleder gräver han i grushögar och bygger hopp. Gladiatorerna får vara glada för att han fortfarande är intresserad av cykel.

Hoppen börjar komma till användning. Igår var det ett nytt gäng här och hade kul. Marcus var den enda som hoppade men det var likväl underhållande att titta.

20140531-215347.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s