Cykelreportage (med mig) i lokalpressen

Vår lokala tidning Värnamo Nyheter skriver mest om sporten fotboll, likaså bidrar vår kommun med överlägset mest sportpengar till fotbollslaget IFK Värnamo. Så i vår region, skulle jag vilja påstå,  hamnar andra sporter lite i skymundan.

Men nu så fick cyklingen vara med på ett hörn i ett uppslag på sportdelen, det tycker jag är kul. Förresten så fick ju Keith var med förra veckan med MTB-lägret på Isaberg, också roligt!

Klicka på bilden om ni vill se artikeln i större format.

VN 20140602_cykel

 

Jnytt.se skriver om CykelRallarn

http://www.jnytt.se/succe-for-cykelrallarn

Man kan också läsa ett reportage från Jönköpings-Posten på Elnas blogg:

http://www.formcykel.se/2014/06/jag-hade-kalasben/

Elna skriver också om CykelRallarn och att hon åkt bakom en man i samma tröja som mig: han heter Pelle och är en god vän, grym draghäst och bra sparringpartner (ni har hört det förr på bloggen). Nästa år hoppas jag att han ställer upp i tävlingsklass, likaså Peo tillfälligt i CykelCitykläderna samt Marcus, Torgny  och Keith kanske cyklar mer än han sågar. Och jag vill vara med i Gnosjö-tåget som också skulle ha en hejarklack: några tänker nog att ramsan skulle lyda ”En gris-en ko en Gnosjöbo”  men det är Anebys ramsa. I Gnosjö lyder den: en hoj, en materialist en Gnosjöcyklist. Skämt å sido.

 

Annonser

4 reaktioner på ”Cykelreportage (med mig) i lokalpressen

  1. Väldigt kul att kunna läsa om en känd cyklist OCH en känd löpare i samma tidning, särskilt för mig som mest bläddrar förbi sporten annars!

  2. Oh, hälsa Pelle tack för bra rygg från mig, det var en galen tempohöjning och det var urskoj så länge jag orkade hänga med! Du är grym btw, Sandra – shit vad starkt du kör, det var roligt att få stå bredvid dig på pallen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s