Däck, fälg och slang

Började morgonen med att byta däck på framhjulet. Vill ha lite mer mönster på däcken så det fick bli Racing Ralph. De har jag kört på tidigare och tycker är bra men tycker inte att jag är helt nöjd med känslan i kurvor dock har jag inte hittat några jag gillar mer. Då har jag testat Continental Race King, Geax Mescal, Bontrager xr0, Specialized Fast Track, Schwalbes Furuos Fred. Förvisso är det däck med med lite mönster men det är också viktigt att de inte blir för tunga. Rocket Ron har mer mönster och de tycker jag är ganska lika RR. De Racing Ralph jag satte på idag vägde in på 487 g.

20140606-094057-34857727.jpg
Och då passade jag på att väga mina nya hjul.
Bontrager XXX
Hjul och bromsskiva 799 g.

Snart ska jag också ta steget till slanglöst. Vilket innebär, som det låter, utan slang, och därmed är risken att få genomslag noll. Ingen slang att klämma och punka även om man kör med lite lufttryck.

Annonser

8 reaktioner på ”Däck, fälg och slang

 1. Sandra hälsar och tackar. Sandra har fortfarande inte kunnat resas ur sin säng men läget är stabilt och kirurgerna säger att hon kommer att bli helt ok igen. Vår värdegrund bygger på togetherness. Gemenskap med omtanke där alla erbjuds möjlighet att vara med, men med tydliga oftast högt uppsatta mål. Vi har följt dig Jessica och det du gör. Ert senaste She rides projekt är toppen. Sandra blev så glad för er hälsning. Hon ber dig hälsa till även Annie och Mats.

  Tack Linda kul att se dig på startlinjen

  Sandra kommer att tävla igen så se till att fortsätta träna. Efter förra årets twar infektion kom hon tillbaks ännu starkare. Efter denna rehabiliteringen kommer ni alla att få se upp.

  Sandra Salinger/Keith Johansson

  • Så glad att höra att Sandra kommer bli helt återställd. Vi har tänkt på henne väldigt mycket och vill så gärna att hon bli en del av She Rides. Sandra – du är en fantastisk förebild och vi får se upp du kommer komma tillbaka på startlinjen fasligt starkt. Om vi kan göra något för att hjälpa dig på traven, hör av er!

   Massa kramar
   /Jessica

   PS Mats och Annie hälsar tillbaka och är också glada över att höra de bra nyheterna.

 2. Sandra, har tänkt så mycket på dig sedan jag hörde vad som hände. Skickar massor av omtanke och styrkekramar och hoppas att du kryar på dig fort! <3

 3. Hej Sandra!
  Vi känner ju inte varandra så väl men jag följer flitigt din framfart i cykelspåret och håller alltid en extra tumme för dig (oss lokala idrottskvinnor emellan…) och blev därför väldigt illa berörd och har tänkt mycket på dig sedan jag i morse hörde om din olycka.
  Blir glad att läsa att du kommer att bli helt återställd, hoppas att läkningen ska gå bra (och fort) och att du snart ska kunna vara tillbaka på sadeln igen.

  Vi är många som håller på dig!
  Krya!
  /Jossan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s