Grävling, cykelbesök och cykelblomster.

Mamma och pappa har åkt hem och nu får jag klara mig själv om dagarna. Det ska nog gå bra.

Förskräckt.

Jag vinkade av mamma och pappa och begav mig sedan på en promenad. Hörde ett fräsande ljud från gräset och till min stora förvåning och skräck hade jag en grävling bredvid mig. Hjärtat hoppade upp i halsgropen och jag har sällan känt mig mer trängd. Mina skador främjar inte för att jag skulle kunna springa ifrån en grävling som går till attack. Men rent reflexmässigt börjar jag springa och som tur var nöjde sig grävlingen med att visa sina vassa huggtänder. Phust!

 

bild (13)

Keith dricker inte whisky, med undantag för sällskap av pappa eller Ronnie. Då tar han ca 2 cl.

Lämnade spår efter sig.

Det märks när mina föräldrar varit här. Då har nivån i whiskyflaskorna sjunkit och blommorna mår bättre.

Mamma har bland annat tagit väl hand om de fina rosorna jag fick under min sjukhusvistelse. Och nu var det dags att plantera ut dem i vår trädgård. Till min stora glädje och förvåning fick jag blommorna av de varma och färgstarka  Jessica, Annie och Mats på Enervit.

Mamma hittade en plats vid entrén som nu blev tiptop.

 

bild (15)

Nu återstår utmaningen att hålla de fina blommorna vid liv, jag som saknar gröna fingrar.

Oväntat besök.

Just i skrivandets stund ringde det på dörren och jag fick oväntat besök av Ann-Louise och Eive, de grymma cyklisterna från Örebro. De var på väg på cykelsemester söderöver och stannade till för att visa sin omtanke med en mäktig röd blomma. Det var uppiggande  att se er!

Fler cyklister med korsett.

Läste igår om Gustav Larsson som spräckt en ryggkota och också ska bära korsett. Likt mig fick han välja på steloperation av ryggen eller att bära korsett och valde det sistnämnda. Mitt problem var initialt att korsettens fästpunkt var över bröstbenet som jag också brutit och man befarade därför att det skulle bli omöjligt för mig att bära korsetten varför en operation skulle bli aktuell. Men det har visat sig att det fungerar bättre och bättre med korsetten och nu klarar jag att ha den på mig även längre stunder. Det känns bra att undvika ingrepp i ryggen så långt det är möjligt.

bild (14)

Promenaden till vattnet var lugn och njutfull. Jag är huvudet längre än både mor och far.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s