Familjen på besök och MTB SM i sociala medier.

Nu är det andra gången på kort tid som min syster och Ronnie är på besök. Även Ronnies dotter Filippa. Och pappa har varit här. Det är en av de få fördelar jag har som skadad -att familjen är mer hos mig än vanligt. Det känns underbart att ha de nära.

Vi har kunnat roa oss med sommaraktiviteter ute i sol och värme.

Bland annat har vi letat efter kantareller, promenerat, fikat vid badet, hängt i solen, fiskat och cyklat.

bild (16)
Det har känts som att jag piggar på mig och orkar mer och behöver vila lite mindre. Jag tar även mindre smärtstillande piller och räknar ner veckorna tills jag ska få cykla på riktigt ute i det fria men tills dess håller jag blodet flytande genom att köra spinning och promenera.

Sommarmat.

Förutom att aktivera oss har vi ätit typiska sommarrätter såsom räkmacka i Apladalsstugan, grillat och ätit färskpotatissallad. Även en och annan jordgubbe och självklart har vi hunnit med en Bor-fralla.

bild (17)

Pappa har vid flera tillfällen haft t-shirts med fotbollstema när han besökt oss. Det tröttnade jag på och skickade en fintisha som han så lydigt hade på sig… Ser att även Ronnie behöver få post : )

SM i MTB i Jönköping.

Det största som hänt inom cykelsverige under helgen är MTB SM i Jönköping. Det hade jag gärna sett på plats men faktiskt har jag inte åkt bil så långt (7 mil enkel resa) ännu. Just bilåkande är lite besvärligt fortfarande. Arrangörerna har jobbat flitigt med social medier så det har gått följa någorlunda hemifrån också.

Resultaten kan ni se här.

De har utfört ett gediget marknadsarbete inför tävlingarna där arrangemanget har marknadsförts ordentligt, vilket verkar ha gett utdelning med mycket publik och stor uppmärksamhet. Det är jättekul när det händer även inom cykelvärlden! MTB är roligt både att cykla och titta på!

En reaktion på ”Familjen på besök och MTB SM i sociala medier.

  1. Ping: MTB-SM i media, bilder och blogg | MTB SM 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s