Tuffa dagar.

Note: drick mycket i värmen, då blir du piggare.
20140728-223932-81572737.jpg
I min återhämtning och rehab efter olyckan på Lida Loop den 8e juni har jag haft en fin uppåtgående kurva, med undantag för första dagarna på sjukhuset och något enstaka ljummet bakslag.

Jag har minskat värktabletterna successivt. Jag har i steg blivit starkare, längt mina promenader, gått snabbare, börjat cykla på spinningcykeln och gjort mer styrkeövningar.

Men i torsdags var det annat. På några timmar blev jag matt, mådde dåligt och kräktes. Dagen efter var jag utslagen och undrade oroat vad som pågick i kroppen. Enligt min egen analys hade det delvis med att göra att jag dagen före tagit min sista morfintablett och att jag druckit alldeles för lite i den rådande värmen. Så med ett ökat vätska och saltintag blev jag sakteligen starkare under helgen. Idag har jag känt mig pigg och rullat ut benen lite på spinningcykeln. Nu hoppas jag på en fortsatt stark rehab. Nya tag!

I lördags fick vi besök av familjen och vi har haft det mysigt i både åska, sol och kvällsdimma.

20140728-231414-83654850.jpg

Annonser

En reaktion på ”Tuffa dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s