Avyttrat en cykel mm.

Till min stora glädje har vi haft det mulet och regnigt i Värnamo idag. Det medförde dels att jag mått bättre och även att mitt kaffesug har varit större. Så idag har kaffemaskinen fått jobba. Men nu ikväll är det fasta som gäller då jag ska till sjukhuset och ta prover imorgon.

Såld.

(Keith) har avyttrat sin Specialized Epic. Det är den tredje cykeln som vi säljer till Örebro.

bild (13)Det är en fin hoj och Jenny som har köpt den har med all säkerhet redan blivit snabbare. Cykling är en materialsport så för Jennys del kommer det såklart märkas i plånboken men vad är det mot att få ta ett STRAVA lite snabbare. Den känslan. Skämt å sido. Men tidigare har hon cyklat på en tung heldämpad 26″ och nu när hon ska gränsla denna lätta 29″are har alla i Dam30 anledning att sköta vinterträningen. För nästa år tror jag definitivt att hon står på startlinjen och är sugen på att tävla.

Från snabb cyklist till snabb löpare.

Jag och Keith följde med spänning herrarnas SM i 10000 meter som gick att se på SVT play i fredags. Oscar, som också varit med och cyklat, sprang in som 10e bästa svensk på tiden 30,32,34. Det räckte till pers och han slog därmed också Kenneths Värnamorekord från 1985 (30,32,60) med några hundradelar… Grymt! Inom ett år tror jag att vi känner en som springer milen på under 30 minuter.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s