Frukoststund efter provtagning och Bike Weekend.

20140805-090651-32811621.jpg
Idag är jag inte lika förtjust över regnet.
Jag har just varit på vårdcentralen och lämnat ett par rör med mörkröd vätska. Efter det tog jag in på ett av stans caféer och fyllde på min fastande kropp med kaffe, youghurt och fralla samtidigt som jag tömde plånboken på 68kr. Precis när jag tänkt promenera hem kom regnet vilket jag inte haft med i beräkningen då yr visade uppehåll. Men, jag har ju tid att vänta en lite stund. Och under tiden sköter jag om min lilla blogg.

Varje dag tänker jag på att jag vill cykla. Längtan är enorm. Jag är också nyfiken på hur det känns efter ett såhär långt uppehåll, troligtvis kommer jag vara ganska tacksam att utmana. Det får jag bjuda på, men hur snabbt kan jag vara i någorlunda form?

Till att börja med ska jag på återbesök och röntgen av ryggen imorgon. Troligtvis kommer jag då bli av med korsetten men halskragen får nog vara kvar ett tag till.

Om allt går som det ska räknar jag med att kunna grusvägsåka 1a september. Och då kan jag vara med och cykla på Bike Weekend på Isaberg som går av stapeln första helgen i september. Det är redan cyklister som anmält sitt intresse och bokat stugor. Roligt! Kom med du också. Passen är öppna för vem som och cyklingen anpassas efter nivån på deltagarna.
Boka in den helgen, det är ju alltid bra att ha roliga saker att se fram emot när hösten kryper på.

Nehe, nu kan det vara läge att promenera hemåt då det ser ut att vara uppehåll.

Annonser

2 reaktioner på ”Frukoststund efter provtagning och Bike Weekend.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s