Röntgen, läkarbesök och en ordentlig promenad.

Det har varit en bra dag.

IMG_7923.JPG
Efter mötet med ännu en, för mig, ny läkare på sjukhuset verkar det som att det mesta är som det ska i min kropp. Varken han eller jag verkade veta exakt vad som var vad på röntgenbilderna, jag jobbar dock inte med sjukvård. Några frakturer har läkt medan andra tar mer tid på sig. Proverna som togs igår visar något lågt och något för högt värde, vilket kommer att utredas.

Jag har i vilket fall blivit av med korsetten, det känns bra. Men halskragen ska sitta kvar, den ger stöd till min fraktur mellan nacke och skalle.

Ny träningsform ikväll.
Då Keith har sina onsdagspass på Isaberg, passade jag på att följa med för att gå och även för att säga hej till den grupp cyklister som skulle med på passet.

Jag kan använda benen och såg till att utnyttja det genom att gå upp och nerför slalombacken. Det var långt mycket jobbigare än jag trodde. Stigningen är ca 125 hm och den andra halvan är riktigt brant. Syreupptaget och tåligheten är inte som i början av juni. Men det var förbaskat skönt att få upp pulsen ordentligt. Idag känns det bra men imorgon är nog benen stumma.

Här syns sista halvan av backen

IMG_7935.JPG
Före vi for hem fick jag en guidning av den nya xc banan. Det var kul att se den i verkligheten. Och jag blev väldigt sugen på att köra de flesta delarna. Droppet såg för brant ut.
Det var ett härligt gäng killar på plats och hade kul i hoppen. Det var häftigt att se de leka…

IMG_7932.JPG

Annonser

2 reaktioner på ”Röntgen, läkarbesök och en ordentlig promenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s