Lite av varje.

Njutfullt vid Vättern.
IMG_7940.JPG
Gjorde min längsta utflykt sedan ambulansplan-flygresan från Stockholm igår. Det begav sig till Jönköping (7 mil från Värnamo) för att äta hamburgare ihop med cykelkompisar. Som ni förstår var det inga vanliga burgare, det var så nära hemmagjort som man kan komma fast man är borta. Verkligen jättegod! Så har ni vägarna förbi Jönköping -tveka inte på att göra en avstickare och testa Munchies burger.
Ett oansenligt hak men med underbara och roliga burgare.

IMG_7942.JPG
Det blev mycket cykelsnack då vi hade stämt träff med några cykelkompisar. Vissa av de är så lyckligt lottade att de bl.a. har Cykelvasan att se fram emot nästa helg. Hade inte oturen varit framme på Lida Loop så hade jag planerat att ha mitt livs starkaste dag just då. Men nu får det bli vid annat tillfälle. Cykelvasan har en banprofil som passar mig. Börjar med en lång uppförsbacke och innehåller mycket grusvägsåka och klungkörning.

Efter burgaren slog vi oss till ro vid Vättern och njöt av solnedgången. Det var fint att njuta av sommarvärme i vänners sällskap.

Sedan avslutade vi med att åka förbi Sportsson vid niotiden. De körde traditionsenligt nattöppet och hade fyllt butiken med röda lappar på grejorna. Jag blev ett par poc-strumpor rikare. De kan nog matcha min nya poc-hjälm.

I helgen kan man åka Finnmarksturen om man vill ha lite skoj på hoj. Annars kan man kolla på WC i MTB på redbulltv.com. Det är också kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s