Morgonpromenad med MTB-podden i lurarna

bild (15)

Jag gick på en av mina cykelfavortistigar.

Hösten knackar redan på dörren. Ett tecken är daggen på marken som man kan se tidiga morgnar. Än så länge har inte jag sett någon frost och visst vore det skönt om det dröjer. Idag gick jag morgonpromenaden lite senare och eftersom solen strålade var det någorlunda torrt och behagligt.

MTB-podden
Jag har hört talas om att det finns en MTB-podd men tidigare inte lyssnat. MTB podden beskriver sig så här på sin hemsida:
”Om MTB-podden

MTB-podden är en intervjupodcast som fokuserar helt och hållet på det inspirerande med mountainbikecyklingen. Jag upplevde själv, såsom avdankad längdskidåkare och orienterare men med ett behov av att inspireras till rörelse och aktivitet att det finns så många historier, så många intressanta personer med så bra filosofier och så få kanaler för dem att höras inom svensk mountainbikecykling. Därför startade jag denna podd. Upplägget är enkelt: Jag letar upp intressanta personer och låter dem berätta vad som inspirerar dem till mountainbikecyklingen. Samtalet spelas in och resultatet är denna podd. Målet är att fånga så intressanta gäster som möjligt och till en början kör vi ett avsnitt per vecka. Vi hörs! // Per Frost, per@perfrost.se

bild (9)Första avsnittet jag lyssnade på var Niklas Wallner: downhillåkare. Halva avsnittet igår och andra halvan idag. Det var intressant att få en inblick i en professionell downhillåkares karriär och vardag. Han berättar att det är, motsatt mot vad många tror, många timmars hård träning per vecka om man ska bli bra på att åka nerför. Vidare berättar han om sitt intresse för att dricka gott kaffe, göra cykelfilmer och om tem W-racing som han och hans bror startade.

Vi hade faktiskt ett par saker gemensamt: dels berättade han att han gillar smågodis för mycket och dels pratade han om hur viktigt det är att ha roligt och vara inspirerad i det man gör!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s