Om finns!

10 grader och regn är väl inget som lockar att gå ut i, men inte heller något som hindrar mig. Det slitna uttrycket ”kläder efter väder” stämmer ändå ganska bra. Och hittills har jag aldrig kommit hem och ångrat att jag faktiskt tog mig ut, snarare alltid njutit av känslan efter.

bild

Dock inte lika lång promenad idag.

Efter den regniga promenaden väntade en ny frukosterfarenhet: Chiafrön som fått svälla i vatten över natten.

IMG_8176.JPG

Superfröna gör sig nog bättre i en smoothie än som gröt.

Även om jag smaksatte med kanel och strödde valnötter över var det ingen smaksensation och trots superfrönas goda effekter (rika på protein, fibrer och omega-3) kommer jag förmodligen hellre fortsätta äta yoghurt till frukost.

Om finns!

Om en stund kommer det en som ska kolla på på min racercykel, som jag med blandade känslor lagt ut till försäljning. Blir den såld kommer jag troligtvis inte att köpa någon ny racer. Då är jag en riktig mountainbiker.

Det känns onödigt att ha en racer stående i garaget, jag har trots allt bara cyklat 5 pass på den i år och ca 10 pass förra året. Min tanke är att istället satsa på en bättre cross. Numer är de så lätta och fina att man skulle kunna ha den som en kombinerad racer/cross.

Köper jag en fin cross och blir läkt vill jag ställa upp i någon av deltävlingarna i cx-cupen under hösten. Men det är under förutsättning att ”om” finns. Drömma går ju!

Annonser

4 reaktioner på ”Om finns!

  1. Mandelmjölk är grejen! Antingen den osötade och en nypa vaniljsocker, eller den vanliga. Jag låter den stå över natten och har världens bästa mellanmål. Några hallon på toppen så får man lite smakbrytning. Superfrön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s