På Isaberg.

Vi hamnade på Isaberg igår. Och det är inte så konstigt eftersom det är Bike-weekend. Det fina är att jag faktiskt kunde vara med och cykla en lugn runda. Mitt första MTB-pass.

Jag och Carina tog hand om och guidade ett tjejgäng. De flesta var oerfarna och någon cyklade MTB för första gången. Vi hade det mysigt i skogen. Det är roligt att cykling är en social sport så att man kan umgås samtidigt.

IMG_8330.JPG
Skogens praliner.

IMG_8331.JPG
Vi mötte upp Anton på XC banan och testade den (för mig) nya pumptracken.

IMG_8332.JPG
Det hör inte till vanligheten att man sitter ute i kort/kort och fikar i september. Det är lätt att känna sig nöjd då.

IMG_8328.JPG
Jag gillade att vara tillbaka i skogen. Men kunde inte njuta till fullo eftersom nacken låst sig (på den sidan jag har problem med nerverna). Det kom sig utav att jag plikttroget gjorde mina sjukgymnastiska övningar. Håller tummarna för att det snabbt blir bättre för så vill jag inte ha det.

Nu kollar vi på MTB VM. Mycket fight men också för många punkteringar.
På tal om: full suspension i toppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s