Ute och cyklar.

IMG_8391.JPG
Jag började med att släppa ur all luft när jag skulle fylla på. Irriterande! Trots allt skönt att ha kraft att sköta en pump, det var inte länge sedan jag inte klarade den rörelsen. Vi har några olika pumpar och min favorit är den gamla hederliga cresenten, den åker alltid med mig på tävlingar mm.

STRAVA
Körde mest grusvägar idag och passade på att ha igång STRAVA-appen (cyklisternas runkeeper). Passerade ett par segment och lade in lite välbehövliga pulshöjningar, ca 3-4 minuter ansträngning. Det är fint för motivationen att köra med STRAVA.
Jag lyckades persa på ett segment, men är tveksam till om jag har tagit i där tidigare. Dock 30 sekunder upp till Pelle (KOM) min kombatant. Det blir nog svårt att ta honom även när formen knackar på dörren då det är en platt sträcka och hans slätdrag är bland bygdens bästa. Däremot är det nyttigt att få den äran att cykla ihop med sådana! Och kul.

Det går fint att ta i.
Jag känner av mina skavanker innanför skinnet när jag tar i och får häftig andning. Det gör inte jätteont och släpper direkt när lungorna lugnar ner sig.

Fint väder till slut.

IMG_8392.JPG
Assos långärmade tröja är en favorit. Hög hals, bra passform, långa ärmar och stabila fickor på ryggen.

IMG_8393.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s