Morgonpromenader med podcasts.

Jag har haft många mysiga stunder lyssnandes på olika podcasts under sommaren. Bland annat har Värvet berikat många morgonpromenader, det är oftast då det passar mig bäst att lyssna.

Idag lyssnade jag på Ken Ring och eftersom jag vet att min släkting Ronnie gillar honom hade jag tänkt facebooka och tipsa. Men så slog det mig att han faktiskt läser min blogg. Så nu kan jag använda mig av det udda ordspråket att ”slå två flugor i en smäll” eller som man ännu märkligare uttrycker sig på engelska ”kill two birds with one stone”. Så jag tipsar både er och Ronnie här om mina poddfavoriter.

Eftersom jag gillar samtal lyssnar jag gärna på poddar med minst två inblandade.

Värvet är den jag oftast laddar ner avsnitt ifrån.

IMG_1432.JPG
Alex och Sigges prenumererar jag på. Alltså kommer det ett nytt avsnitt varje fredag automatiskt till appen ”Podcaster” som för övrigt är smidig att använda.

IMG_1433.PNG
Maratonpodden har några, för mig, intressanta avsnitt eftersom den innehåller samtal med konditionsidrottare.

Jag gillar att lyssna till andra människor för att det ger alltid mig någon liten lärdom eller tankeställare. Det är också därför det är roligt med personliga bloggar där man får se och höra vardagslivet hos andra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s