Nytt sjukgymnastik/styrkeprogram.

Hela bålpartiet och lite till värkte av träningsvärk efter att jag genomfört mitt nya program i tisdags. Därefter väntade jag två dagar före jag gjorde övningarna igen. Det tar ca 30-40 minuter att genomföra programmet. Jag är väldigt glad över att få denna hjälpen. Om jag inte hade fått order av sjukgymnasten hade jag inte tränat lika hårt och regelbundet med styrkan. Men jag har samtidigt upptäckt att det behövs, självklart har jag tappat en hel del bålstabilitet och styrka under tiden jag burit korsett och halskrage i tre månader.

Så här ser programmet ut. Mer boll och fortsatt några gummiband -och plankan övningar.

IMG_1437.JPG
I somras tog Tom Hoel världsrekordet i att ligga i plankan. . 3h 8min! Han tipsar om ett tio veckors träningsprogram här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s