Lidingöloppet -Kennet vs Oscar.

Inget om Oscar Carlsson i dagens Värnamo Nyheter. I mina ögon är det tjänstefel att jobba på en sportredaktion och inte sätta av en stund av veckans första arbetsdag till att göra minst en notis om Värnamos löpare Oscar Carlssons 11e plats i Lidingöloppet. Jag ger inte upp hoppet om en artikel och tror att VN publicerar något i torsdagens upplaga.

Exakt lika bra.

Kennet skrev en kommentar på föregående inlägg, den var intressant i två avseende. Kennet och Oscar har märkligt nog sprungit på sekunden lika snabbt, 1,45,19. Kennet sprang 1983 och då räckte det till en 38e plats medan Oscar 2014 belönades med en 11e plats. Som sagt bredden av elitlöpare har minskat.

Jag hittade en bild på Oscar som får bita i för att hålla Eirik Gramstads (8a) rygg. Bild från Erik Wickströms blogg, erikwickstrom.se.

img_0138

 

För övrigt skriver Erik Wickström om konditionsidrott, mest skidåkning. Det gör han så inspirerande att tom jag blivit sugen på att lära mig tekniken för att att åka skidor och ställa upp i Vasaloppet. Det som hämmar mig är dels att Värnamos vintrar normalt är för milda för att det ska bli tillräckligt med snö för bra skidspår (och jag vill inte lägga tid tid på att jaga snö). Dels vet jag att jag blir väldigt intensiv när jag tar mig för ett nytt kul idrottsligt mål.

Men jag har iaf mössan...

Men jag har mössan liggandes i byrålådan i fall att…

Annonser

2 reaktioner på ”Lidingöloppet -Kennet vs Oscar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s