Resdag imorgon och KM i MTB på lördag.

Fin höstdag och ett skönt pass på cykeln.
IMG_8957.JPG
Det har varit en tuff period senaste tiden. Ryggen är inte riktigt så stark som jag önskar. Och kanske begär jag för mycket emellanåt.

Men idag har jag vilat en del. Imorgon blir det nämligen en tuff dag på jobbet. Jag ska på konferens i Stockholm och vi flyger över dagen.

Eftersom vi både flyger från och landar i Jönköping har jag lika nära till familjen i Tranås och Aneby som till hemmet i Helmershus. Då passar jag på att åka och hälsa på. Lägligt också att Aneby arrangerar KM i MTB på lördag. Det tänker jag minsann köra om ork finns. Det blir första gången jag upplever min uppväxtby på en MTB i så fall. Ser jag fram emot.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s