Höstpremiär för oss på onsdagspasset i Bor.

IMG_9063-0.JPG
Höstpremiär för oss att vara med på onsdagens fikarunda i Bor. Det var ett stort gäng cyklister som anslöt, tror att vi var 12 st ekipage (cykel+cyklist).

Rundan blev nästan 4 mil grusvägsåka. Det är bra för mig att träna på att slappna av i klungkörning. Efter olyckan känner jag mig osäker att cykla i grupp.

Tempot var lugnt och behagligt. Det är tänkt att onsdagspassen kommer vara ett pass där alla ska hänga med. Och efter passet finns möjlighet att fika gott på Stationshuset.

IMG_9060.JPG
Jag gillar inte riktigt att cykla i mörker. Det är mysigt men samtidigt obehagligt med sämre kontroll. Som ni hör (och kanske förstår) är det mycket att jobba med utöver formen och skadorna. Mentalt finns en del spärrar som jag behöver komma förbi.

IMG_9062.JPG
Längtar efter god form och hårda pass.
Det märks att det är höst. Mörkret kommer tidigare, löven faller från träden och luften är syrerik. Men det är också nu grundträningen inför 2015 börjar ta form. Mycket snack om vem som ska klå vem nästa säsong. Själv vill jag sopa gatan i Bor, det är det nog fler som vill… Pelle, Johan, Ulf mfl. Det bådar gott för att det blir många grymma pass med bra sparring.

Som vanligt tycker jag att det viktigaste är att ha kul! (Och det har man om man kan lämna övriga bakom sig).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s