Jag vet vart jag vill, jag har ett mål.

Den magiska milen.

Jag visste inte själv att jag drömt om att klara att springa en mil. Men nu så här dagarna efter att jag sprang 10 kilometer har jag förstått att det var en ”milstolpe” i min rehab. Jag har nämligen tänkt på att jag klarade milen flera gånger. Och dessutom känt mig stolt.

Hårt jobb, disciplin och glöd för att lyckas.

Jag är glad för att det fortsatt känns som att jag bli starkare och friskare. Jag tvivlar allt mindre på att kroppen kommer att bli helt bra igen. Jag känner mig mer fri att göra saker. Nu känns allt lättare och bättre. Det är härligt när det går åt rätt håll.

Så är det med det mesta -när det går bra mår vi bra. Jag är av den uppfattningen att vi i mångt och mycket kan påverka vår riktning. Även när det går åt rätt håll finns det ett hästjobb som ligger bakom (bortsett från att vinna på lotto). Det är oftast inte så att vissa som når framgång har det där extra flytet i livet -utan de har arbetat för det! De har stött på motgångar. De har har tagit risker. De har känt uppgivenhet. Men de har haft riktningen klar och har hittat sin väg dit. De har använt motgångarna som bränsle. Använt glöden inombords. Sett målet och tyckt att det är värt det.

Jag är just nu i ett block av hårt arbete för att komma igen! Jag vet att det är en bit kvar, det är fortsatt disciplin med rehab, jobb och vila, men jag kämpar. Och jag vet vart jag vill, jag har ett mål. Och det är att bli helt återställd. Det är värt allt arbete.

IMG_1417.JPG

Annonser

4 reaktioner på ”Jag vet vart jag vill, jag har ett mål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s