Torsdagspasset i mörker och regn.

STRAVA runda med Keith.
Keith har spetsat på ett segment, vilket styrde val av kvällsrunda. Jag däremot var glad att bara hänga med ut och ha en bättre känsla i kroppen. Det har nämligen varit några tuffa dagar för mig sedan i söndags. Jag har känt mig nedsatt och haft en konstig känsla kring områdena där jag har/har haft mina frakturer. Men det verkar vara på rätt håll igen.

Det blev ett crosspass.

IMG_9489.JPG

IMG_9494.JPG
Jag trivs bra i poc hjälmen. Lätt och skön.

IMG_9486.JPG
Vi hann cykla till Hånger (25 min) före vi behövde tända lamporna. Men sedan blev det bäcksvart. Mörkt och regnigt och blåsigt resterande timme, men ändå lite mysigt.

Segmentet
Segmentet vi skulle passera är ca 5-6 km grusväg. Och jag har verkligen svårt att låta bli och köra när någon annan sticker. Men jag tyglade mig och såg skenet av Keiths röda baklampa försvinna. Plötsligt dök dock skenet av hans vita framlampa upp där vägen delade sig. ”Vilken väg?”

Då trodde jag att det var kört. Men med en sekund tillgodo tog han sig förbi regerande kung av backe -Henke. Keith säger sig vara lika glad för varje intervall han tar sig igenom (läs KOM).
Men vi vet att KOMen är temporära, för när fredagsgänget styr tåget med Peter K som lokomotiv finns inte mycket att sätta emot.

Huvudsaken man har roligt!

IMG_9496.JPG

IMG_9502.JPG

IMG_9504.JPG

IMG_9505.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s