Lördagsdistans.

Överallt i de sociala medierna kan man läsa om att solen tittade fram idag. Så även här i Helmershus. Det var faktiskt oväntat och glädjande.

IMG_9729.JPG
Jag tycker att det är roligare att distanscykla med sällskap så jag begav mig till Bor och fick sällskap av Ulf, Ulf och Pelle som faktiskt heter Ulf i andra namn. En gemytlig gruppetto att spendera förmiddagstimmarna och trötta ut sig ihop med.

IMG_9725.JPG
Trots solen var det den kallaste höstdagen hittills. Det är alltid lika svårt att klä på sig lagom mycket före man vant sig vid minusgraderna så lager på lager är ett måste.

IMG_9727.JPG
Det var ett jämnt tempo överlag men jag tycker jag fick kämpa på och det kändes rejält i benen ändå. Hoppas att det beror på att jag inte är van att vara ute så långa pass och att jag har jag tränat hårt denna veckan. Jag ska se till att äta, dricka och vila resten av kvällen för optimal återhämtning.

IMG_9724.JPG

IMG_9728.JPG
Det var i vanlig ordning en skön känsla att rulla in till fiket. Dels behövde vi nog alla fylla på med energi och sedan var det skönt att värma sig en stund.
Efter fikat skarvade grabbarna och följde med mig en bit på vägen. De sköter vinterträningen!

IMG_9720.JPG
Mina Hestra handsken med ullfoder är oslagbara i minusgrader, det är sällan jag fryser med de på. Lakeskorna är bra men klarar inte att värma mina fötter vid nollan eller kallare. Däremot tycker jag att Assos vinterstrumpor var väldigt sköna.

IMG_9726.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s