Bra start på dagen.

Jag har börjat simma. Det var andra gången idag. Troligtvis är det särskilt bra för min rygg och axlar.

Förra gången var den första och då tog jag ut mig ganska hårt i 50 minuter och det fick konsekvenser såsom värk i ligament/muskler runt frakturerna. Men även andra delar på kroppen var tämligen ovana ex ljumskarna.

IMG_9771.JPG

Det är skönt när det är gjort. Men jag som gillar naturupplevelser tycker att miljön i en simhall är extremt trist. Och dessutom tycker jag att Värnamo simhall är i stort behov av att rustas upp. Fy för att vara elitsimmare och hålla till i den ett par gånger om dagen. Jag skulle gärna sett att skattepengarna fördelades annorlunda tex på ny simhall och ett välskött friluftsområde (cykel- och vandringsleder som är markerade och belysta och ett utegym) istället för allt på … Ja just det IFK Värnamo och Gummifabriken.

Nehe, nu är fikastunden efter simningen slut, jag ska bege mig till jobbet. Nöjd och glad för en bra start på en bra veckodag, torsdagsmys. Det är skönt att få till saker man tänkt på att ta tag i. Prova får ni se…

Inte farligt kallt i bassängen heller. Man fryser mer och längre när man cyklar faktiskt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s