30e november och sol i sikte.

Idag infann sig ett magiskt ögonblick precis när vi hade begett oss från Helmershus på varsin vintercykel. Vi blev bländade av solen!

IMG_9851.JPG
Vi har saknat solen. Jag förstår varför man som barn fyllde en gul rund ring med två ögon och en glad mun. Så många positiva signaler den skickar in i våra huvuden.

STRAVArunda.
Vi lade rundan så att vi skulle passera ett STRAVA på ca 9-10 minuter. Ett bra intervall och lite extra julkrydda till passet. Målet med att köra tillsammans sket sig efter ca två minuter. Keith hängde av mig i ett byte. Jag hade inte kapacitet att hänga med i hans fartökning. Däremot höll jag mig på ungefär samma avstånd hela sträckan och slutade ca 15 sek efter Keith i segmentet. Det är ingen nackdel att träna ihop med någon som är starkare, tvärtom så sporrar det mig att ta i lite mer.

Rundan
Hånger-Böke-Dannäs-Vallerstad- Åminne-Helmershus. Ca 45 km.
I Vallerstad träffade vi Peter G som som hade varit och kollat om isen lagt sig på Kassern. Enligt en sann skridskofantast var det på gång utmed kanterna men vi vanliga hade troligtvis inte sett det så. Det har ju trots allt inte varit mer än någon minus i ett par dagar…

IMG_9861.JPG
Ga Åminne är vackert och värt ett stopp för att kolla på renarna.

IMG_9862.JPG

IMG_9869.JPG
🌲⭐⛅🚲💫

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s