Lugn och skön söndagsmorgon med träningsvärk.

Jag har under ett par veckor försökt öka träningsmängden och även intensiteten i passen. Det går förhållandevis bra men jag känner mig ganska sliten. Jag märker att återhämtningen tar längre tid, jag är känslig för att dra på mig träningsvärk och ryggen ömmar. Ganska normala reaktioner.

Jag älskar verkligen att kunna träna hårdare och längre pass igen.
Idag har vi planerat att träna lite senare till förmån för en lugn söndagsmorgon. Jag har bakat saffransbiscotti, pappa har varit förbi på en fika, ska snart gå ut och hämta granris, och tids nog ska vi även klättra upp på vindsvåningen i förrådet och hämta ner adventsljusstakarna. Av någon anledning är vi aldrig förberedda på första advent till skillnad från vår granne som haft sina uppe i två veckor redan.

Provade detta receptet och tycker att de blev goda.

IMG_1531.JPG

IMG_1530.JPG

IMG_1529.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s