Förbereder välgörenhetscykling.

Jag håller på att förbereda för en välgörenhetscykling.

Här ska det finnas glögg till de som kommer kl 10.

IMG_9911.JPG
Har tvättat av cykeln och smörjt kedjan. Det blir Fin-cykeln idag.

IMG_9912.JPG
Igår bakade jag ett par olika kakor. Bland annat Rocky Road. Det blir också kaffe, mackor och annat som kan vara gott efter ca tre timmar cykling.

IMG_9910.JPG
Snart ska jag värma glögg.

IMG_9915.JPG

Det har blivit lite spontant det här med välgörenhetscyklingen. Det började med att Pelle sade sig vara trött på Borvägarna och undrade om vi kunde köra lördagsrundan från Värnamo istället för från Bor.

Då lade jag ut en inbjudan på Facebook att vi cyklar från oss i Helmershus och att vi bjuder på fika. Men så kom jag att tänka på att vi som brukar köpa fika istället skulle kunna lägga de pengarna till något välgörande. Jag kallade det välgörenhetscykling från Helmershus. Och eftersom Wilma, som jag berättat om i förra inlägget, skulle fyllt år i dagarna kändes det som att Barncancerfonden var rätt denna gång.

God cykelhandlare
Tommy på Öster Cykel ville definitivt vara med och bidra till välgörenhet så han hörde av sig och skickade hit en hel låda med fina cykelgrejer som vi kommer att auktionera ut. Alla pengar som kommer in går till Barncancerfonden. Det är bland annat high5 energipaket, Assos strumpor, Assos cykelbyxor, Assos väst falkenbahn, Maloja thischa, Zipp jacka, kepsar, ice crash sensor, cube tröja mm.
Hur häftigt som helst! Hur ofta har man köpt något cykligt där pengarna har gått till välgörenhet?

IMG_9916.JPG

Vi vet inte hur många som dyker upp, men det vi vet är att det ska bli jättekul och att allt idag är välgörande på många sätt.

Förresten så kanske det blir auktion här också, på det som ev inte går åt. Vi vill verkligen bli av med grejerna eftersom pengarna går till Barncancerfonden.

Hoppas att vi ses idag :)
Hoj!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s