Ny vecka och nya möjligheter.

Äntligen blev det till slut lite ordning och reda med, för mig, viktiga övningar.
-Morgonpromenad följt av ordentlig stretch.

IMG_9939.JPG
-Styrkepasset som jag fått av sjukgymnasten blev av och det gick dessutom bra. Jag var motiverad och tog i så att jag tillförskansade mig lite träningsvärk. Har laddat för det i ca sex dagar… Eller rättare sagt har jag slarvat med det i sex dagar!

IMG_9944.JPG
Skönt att det är ny vecka, vitt papper och nya möjligheter. Därför är måndagar bra dagar.

Händerna i luften, nu gör vi något bra av veckan. Sju oskrivna dagar har vi på oss! Det är bara upp till oss att göra det som känns bra, det vi mår bra av. Fyll på pappret. Jag skulle tycka det var väldigt nöjsamt att på söndag kunna läsa i mina papper ”3 styrkepass”, 1 simpass, 1 intervallpass ute, 1 långpass på cykel, 1 cykelpass i Bor med vänner och ev. 1 Wåffelcross”

IMG_9940.JPG

Annonser

2 reaktioner på ”Ny vecka och nya möjligheter.

    • Ja, det verkar som om några härifrån byn ska åka. Det vore roligt om väder och vind är bra : ) Ni gör, hur som helst, ett fantastiskt jobb med Wåffan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s