Klarar jag 500 km på en vecka?

Vi avslutade gårdagen med att gå på musikgudtjänst i Bredaryd kyrka. Anthon, Isac och Evve sjöng och Yvonne (Isac o Anthons mamma) spelade. Det är mäktigt att lyssna till musik och när det dessutom framförs av ens familjtillhörigheter blir det fantastiskt på många fler sätt.
Det var en härlig timme i kyrkbänken.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7d8/16119904/files/2014/12/img_0341.jpg
STRAVA Festive 500
Vi stannade till på Puttes mack på vägen hem från kyrkan och träffade Peter, han hade cyklat dit. Det är det där med STRAVA Festive 500 nu, då gäller det att se alla tillfälligheter att få sina kilometer på hojen.

Det är ett gäng i Värnamo som har anslutit sig. Sedan igår kväll är jag också med. Tänkte göra ett försök, får se hur det går. Jag vill testa. Om inte annat så ökar det motivationen till distansträning en hel del. Men jag vet att det är en tuff utmaning, särskilt på MTB och i eget majestät.

Keith tog sig ut på sitt andra pass efter operationen. Ingen blev gladare än jag över att få sällskap i en timme. Men när han började kryssa på tekniska stigar var jag tydlig med att det är grusvägsåka som gäller för min del. Kilometrarna blir lite väl svåra att få ihop annars. Så blev det.
23,2 km/h i snitt, 76 km -mer hanns inte med. Något bättre känsla i kroppen idag jämfört med juldagsdistansen. Lätt frusen efteråt. Och fötterna är känsligast, snart borde elsulorna från AliExpress dyka upp i brevlådan.

Det hoppade fram ett helt gäng rådjur.

/home/wpcom/public_html/wp-
/blogs.dir/7d8/16119904/files/2014/12/img_0334.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7d8/16119904/files/2014/12/img_0333.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7d8/16119904/files/2014/12/img_0329.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s