Brödbak och hälsostatus.

Började morgonen med att sätta en deg. Testar att baka med till hälften kokosmjöl, bovetemjöl och till hälften vanligt mjöl.

Under tiden degen jäste gick jag en promenad och gjorde nödvändiga rörlighetsövningar för ryggens skull.

Jag känner fortfarande av mina ”skador” i ryggen, nacken och bålen. De gör sig påminda varje gång jag förflyttar mig, ska lägga mig ner eller vrider på huvudet. Ibland har jag som ett skav i ryggen och jag saknar fortfarande känsel i vänster axel/bröst parti. Men jag tror att det går på rätt håll i det stora hela, läkarna säger att det tar tid att läka när man har så många frakturer och på känsliga ställen. Denna veckan har jag två sjukhusbesök. Ett i Jönköping där man ska utreda nerverna i axelpartiet som saknar känsel. Ett där jag ska få höra resultaten av en MR röntgen som gjordes före jul.

Lugn vecka
Efter STRAVA Festive 500 har jag varit trött. Sedan dess har jag tränat betydligt färre och kortare pass och lyssnat på kroppen. Jag har även tagit upp simningen och styrkeprogrammet efter ett litet uppehåll.

Det är inte lika kul med återhämtningsveckor, jag vill vara pigg och träna mycket och hårt. Jag skulle kunna tänka mig att ha träningen som jobb om jag fick välja. Men sånt är inte livet och jag är oerhört glad över att kunna träna så pass bra som jag gör.

Det blev min favoritkrydda saffran i frallorna.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7d8/16119904/files/2015/01/img_0793.jpg

Nu ska jag ta mig för att cykla till badhuset och simma ett kort pass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s