Onsdagsintervaller.

Igår hade jag årets hitintills tröttaste dag. Jag hade årets hitintills hungrigaste dag. Jag gjorde årets hitintills överlägset jobbigaste pass.

3*10 minuter.
2 min vila mellan tiorna.

Jag känner att kroppen fortfarande jobbar med att återhämta sig efter mängdveckan med STRAVA Festive 500. Det tillika att jag är ovan att köra intervaller gjorde dagens pass väldigt hårt. Tog i så mycket jag hade och att härda ut måste jag träna på. Fem minuter in i den sista tian var det outhärdligt jobbigt och jag tänkte att jag eventuellt skulle behöva ge mig. Men jag hittade ingen tillräckligt bra anledning till varför. Att vara trött är inte skäl nog (det är snarare poängen).

Hur som helst alltid himla skön känsla i knoppen efter intervallpass. Men benen känns stumma.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7d8/16119904/files/2015/01/img_0799.jpg
Den första dagen på det nya matschemat funkade fint. Onsdagar är det nämligen fralla i Bor på Stationshuset.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/7d8/16119904/files/2015/01/img_0801.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s