Snö, cykelmotivation, hälsa och hjälp.

2015/01/img_1045.jpg
Vi fick jättemycket snö igår. Kortet är taget igår morse och sedan dess har det snöat ännu mer så nu är nog de flesta skidåkare glada för nu spåras det till och med i Värnamo (i vår kommun är man alltid sist ut att fixa saker som har med friluftsliv och motion att göra).

Men jag kommer nog håla mig till cyklandet ändå eftersom jag inte rört mina skidor på några år och senast (typ 2010) minns jag att jag vallat fästet för långt fram. Det märker man särskilt nerför när man lutar sig lite framåt tar det nämligen tvärstopp och man ramlar.

Cyklingen.
Snön hjälper inte till att höja cykelmotivationen för mig som tappat suget tillfälligt. Men jag har fått till ett par korta cykelpass ute och igår kväll var det lite mysigt att cykla i nysnö.

Det blir nog en liten runda ikväll igen.

Pelle hjälten!
Jag cyklar på Keiths cykel nu när min lade av. Jag kan inte meka med en kassett + hjullager och Keith har jobbat hela dagar och även kvällar. Han har för övrigt inte fått bukt på såret efter sin gallstensoperation än vilket är väldigt drygt och nedsättande. Men igår var han på sjukhuset och nu tror de att det är på väg att läka bättre. Vi hoppas!

Men tillbaka till min vintercykel och den lösa kassetten. Igår aviserade Pelle om att han kan komma förbi och kolla på det. Helt underbart, den vänligheten gör mig väldigt glad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s