Cykelkrångel, elsulor och träning.

Jag sitter i soffan och bälgar i mig kaffe och äter hembakt bröd (recept kommer) efter ett bra träningspass på ca 2,5 h. Det blev inte ett långpass på cykel, vilket jag hade planerat. Istället cyklade jag 1,15 h, löpte 52 min och styrketränade ca 30 min.

Cyklingen idag var underbar. Det var riktigt fint i skogen. Vi har fått rejält med snö.

2015/01/img_1100.jpg

2015/01/img_1101.jpg
Eftersom det var blåsigt passade det perfekt att cykla inne i skogen, samtidigt som det är bra träning för balansen och tekniken.

2015/01/img_1097.jpg

2015/01/img_1098.jpg
Jag kände att cykellusten infann sig på riktigt idag. Det var roligt och härligt efter ett par veckors svacka i motivationen.

Så efter ca 40 minuter började växlarna krångla, på Keiths cykel denna gång. Jag trodde att det berodde på underlaget eftersom jag just då cyklade i djup snö på en orörd väg. Men ganska direkt när jag kom ut på en bättre väg upptäckte jag problemet med kedjan. Jag hade tur att kedjan trots allt höll ihop hela vägen hem.

2015/01/img_1096.jpg
Cykelskorna byttes till löpaskorna.
Jag testade mina elsulor för första gången. På bilden jag tog ville jag visa hur små batterierna är, de får alltså plats i skoskaftet.

2015/01/img_1099.jpg
De höll lagom temperatur men jag upplevde att det var mest värme i mitten av foten och att tårna ändå blev kalla.

Jag lade sulorna i löparskorna när jag bytte gren. Där fungerade de kanonbra, även om jag inte brukar frysa på samma sätt som i cykelskorna var det väldigt skönt med värmen. Utetemperaturen var ca -3 imorse.

Nehe, nu har jag ätit upp mitt hembakta och bloggat klart. Strax kommer Pelle och Carina och hämtar upp oss för en tur till Jönköping. Vi ska till Sportsson med mitt hjul, äta gott och gå på bio. De andra har övertalat mig att vi ska se Jönssonligan. Jag är skeptisk men biostolen är alltid mjuk och go att vila sig i…

2015/01/img_1107.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s