Terränglöpning i snöblandat och hjulet är fixat.

Jag berättade inte det på bloggen men i söndags efter slalomdagen på Isaberg var jag sängliggandes, halsen ömmade och kroppen värkte. Det höll i sig i går också och det var en utmaning att klara dagen på jobbet.

Men idag känner jag mig pigg igen. Skönt när det vänder snabbt.

Löpning i terräng.
Det var ”klabbigt” ute och jag var inte cykelsugen. Eftersom det har funkat att löpa de senaste två veckorna begav jag mig på ett terränglöpningspass.

Snöblandat, mörkt och kusligt men roligt och fint på samma gång. Det är en utmaning att springa på snöiga, hala stigar, man får planera fotisättningen. Jag höll ett makligt tempo men passet blev rätt mastigt ändå. En timmes löpning är krävande när man är halvt ovan.

IMG_1568.JPG

Hjulet är lagat.
Angående mitt hjul vars body och tre hjullager var utslitna. Det är lagat nu. Och det är tack vare Pelle. Om jag någon gång ska köra en tävling där man behöver mekaniker i tekniska zonen ska jag be Pelle om den äran -han kan meka.

Jag var på Sportsson (eftersom vinterhojen är en Scott som är köpt där av den första ägaren som fö är bror till en av delägarna på Sportsson) med hjulet i lördags. Vi kom ca en timme före stängning så man får ha respekt för att de inte kunde laga hjulet direkt. Istället köpte vi delarna och Pelle lovade att fixa bytet åt mig. Bara det att Sportsson skickade med fel storlek på ett. Och vi som bor 7 mil ifrån åker inte och byter det så smidigt. Men det fanns ju hjullager i Värnamo också, så nu är krånglet över och imorgon kan det bli cykling på den rätta hojen igen. Om vädret är någorlunda och om kroppen känns ok kör jag med Borgänget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s