Söndagspasset.

Sånna här bilder kan man bara ta när det är sol.

IMG_1351
Det var i princip helt torra vägar så att åka med en fulldubbad MTB var både extra krävande och högljutt. Oljudet från dubben rådde jag delvis bot på genom att lyssna på poddar. Dock pluggar jag bara i högerörat för att kunna höra trafiken med vänsterörat.

IMG_1320
Jag var lite tveksam till om jag skulle välja hatrundan runt Vidöstern. Men eftersom grusvägarna var ”knögliga” och frusna vart det att jag föll för asfalten runt sjön.

IMG_1323
Fantastiskt blått på himlen.

IMG_1336
Det är inte förrän man vänder och cyklar mot vinden man fattar vilken fin medvind man haft. Fick psykbryt efter psykbryt och trodde inte jag skulle ta mig hem levande med cykel. Men det gjorde jag som tur är. Har dock varit väldigt trött i hela kroppen resten av dagen. En, för mig, hård vecka är till ända.

IMG_1354

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s