Starta veckan med att boka ett cykelläger!

Godmorgon!

Det är måndag, en veckodag som inte brukar gå obemärkt förbi. Dels är det många som avbryter helgens fria livsmönster, blir väckta i ottan och går till jobbet. Vissa startar igång nya mål eller underhåller redan uppsatta och andra börjar att vänta på att det ska bli fredag igen. Vi är alla olika.

Jag själv tycker det är härligt att få saker gjorda och jag bokar gärna något inspirerande när det är måndag-dag. Förra måndagen bokade jag in mig på en föreläsning i mars till exempel. Måndagskvällar brukar jag dock vara ganska trött och antingen brukar jag vila från träning eller kör jag ett lätt pass.

Det är måndag-boka in dig på ett läger.
Det blir Cycle Camp på Isaberg även 2015. Det har inte varit självklart för Keith att arrangera ytterligare Camp då det kräver en stor portion arbete och insats från honom. Men eftersom han tycker att det är så himla kul blir det ett läger under april.

Läs om det här och boka in dig om du är sugen på att cykla landsväg på underbara vägar, umgås, inspireras och ha kul en helg.

Vill du hellre cykla MTB är det MTB Campen som gäller.

Både jag och Keith är med som ledare och cyklar. Vi ser fram emot dessa helger väldigt mycket. Det brukar några av vara vårens höjdpunkter.

Förresten så är detta mitt favoritträd som jag går, cyklar och åker bil förbi varje dag. Idag var det lite extra fint med morgonljuset över sjön.

IMG_1358
Vacker morgon…

IMG_1362
…som ljusnade snabbt.

IMG_1366

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s