Morgonlöpning.

Jag hade tänkt mig 6 km i skogen imorse. Men det var så krispigt och fint ute så jag skarvade på ett par kilometer på xc banan hemma. Stora delar av stigarna inne i skogen var snöfria efter att de senaste dagarnas plusgrader.

Samtidigt som jag sprang lyssnade jag på en löparpod. Jag frossar i poddar och hinner avverka ganska många per vecka vilket jag tycker är berikande. Det är inte alla som är bra men även de mindre bra går att lära sig något av. Idag blev jag några nya Stockholmsuttryck rikare: man springer i löparpjuck, klär sig Stockholms-svart, behöver en push när det går tungt, blir tänd på vissa löparkläder. Det tipsades också på vad man ska göra med håret under löpturen. Tydligen kan man använda gummiband. Till på köpet sprang hon i vändbara löpartights -det är inte ett tips att ta med sig till cykelsportens cykelbib då de endast gör nytta när de sitter på ena hållet.

Ljuset
Det underlättar så mycket att det är ljust ute både tidigare om morgonen och senare på kvällen.

IMG_1371
Grusvägarna är lite isiga fortfarande.

IMG_1368
Man ska klä sig med färg när man springer i skogen.

IMG_1372

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s