Morgonlöpning och lite om SM.

Trots duggregn och ca 1 grader kan jag skriva att det vart ett härligt morgonpass. Det är för att jag joggade, hade jag cyklat hade jag antagligen skrivit om ett pass i dåligt väder. Man håller sig lättare varm när man löper och hastigheten är inte så hög att vinden kyler.

Det blev ca 9 km och ca 5 minuters tempo. Känslan var riktigt bra idag.

Återigen är det fredag och helgen är efterlängtad. Det blir ett par cykelpass för min del medan Keith ska såga MTB SM bana.

MTB SM, ny profil klar.

Den nya profilen för arrangemanget är klar efter en mängd skisser och förslag mellan en byrå och Keith. Jag kommer inom kort presentera den här på bloggen. Det känns jättekul och jag gillar verkligen hur det ser ut.

IMG_1495

Jag blev så varm att jag tog av handskarna. Hoppas inte vi får något bakslag med mer snö. Nu vill jag ha grönt och vår.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s