Stängd bassäng gav grym träningsvärk.

Jag har sådan sjuk träningsvärk.

I måndags möttes jag och övriga morgonpigga simmare av en lapp på dörren ”Simbassängen avstängd”. Besvikelsen vart stor men kort. För precis innanför dörren mötte jag en personal som lovade mig tillträde i gymmet istället. Det gjorde mig åter på gott morgonhumör tills jag tittade ner i väskan och kom till insikt om att det enda ombyte jag hade var en baddräkt. Eller nej, jag hade ju dragit på mig träningsbyxor och jag hade ett linne liggandes i väskan -som jag förvisso hade tänkt ha under klänningen på jobbet. Det gick ju fint att träna i, skor uteblev.

Det funkade bra att ro och styrketräna utan skor, så jag fick ett bra pass. Rodden var ett kärt återseende, det var ca tre år sedan senast.

71968_00_d

Ny grym undertröja att träna i, Kari Traa. Gillar när det är lite färg.

Passet: Rodd 2000 meter för att värma upp varav de sista 500 meterna gick i högre tempo (ca 1,50 min). Utförde några nya övningar i maskiner för axlar och rygg sedan höll jag mig även till mina rehabövningar som bland annat innebär marklyft, utfall med vridning, armhävningar mm. Avslutade med rodd 2000 meter, sista 500 meterna högre tempo (1,50 min).

 

Grym träningsvärk.
Det kändes bra tills igår när jag vaknade med en häpnadsväckande träningsvärk på överkroppen/axelpartiet. Jag har märkt att när jag får sådan träningsvärk blir jag nedsatt och trött så under gårdagens cykelpass vände jag hem efter ca 20 minuter.

Idag är det mer stabil värk och jag började morgonen med att jogga i lugnt tempo i ca 40-45 minuter, väldigt skönt att få igång cirkulationen. Jag vaknade i ottan självmant, så jag var på jobbet tidigt och kunde följaktligen sluta och hinna hem för att heja på herrarna som nu kör 15 km. Spännande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s