Vilar efter att kroppen sagt ifrån.

Jag försöker lyssna på kroppen och vilar mig i hopp om att piggna till. Jag har varit otroligt trött den senaste tiden och några andra symptom jag har upplevt är bland annat att det har varit svårt att få upp pulsen och jag har lätt fått träningsvärk. 

Vi får se om det räcker att vila eller om jag måste ringa min läkare. 

Men för att inte bara sova efter jobbet har jag sysselsatt mig med att pyssla ihop påskpynt, lagat matlåda, kollat på fredagens Skavlan där Marit Björge och Johan Olsson var gäster (SVT play) och idag utförde jag lite teknikträning på MTBn före vi begav oss till Bor och fikade med de andra. 

Teknikdelen kändes faktiskt bra, det vart sämre på den sista lilla avslutande klättringen uppför en mossbeklädd stenhäll…

Keith körde tryggt på sin fatbike.Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s