Cykling på berget. 

Vi är i Småland i Hestra på Isaberg.Det har varit härligt väder och rolig cykling. Det märks att jag inte är van att cykla MTB på riktigt, jag har träningsvärk i fingrarna. 

Började cykla runt den blå leden där backarna uppför var minst lika jobbiga som vanligt. Fö var den torr och fullt körbar. Det är alltså bara stig i 14 km, lätt tekniskt men som sagt kuperad och krävande. 

Självklart körde jag några varv på XC-banan som är en del av SM banan. Den är grymt kul med lagom utmanande hinder. 

Efter en tupplur, vila och mat vart jag kaffesugen men det slog mig att kaffet blivit kvar hemma. En kopp svart guld är, enligt mig, en viktig del av en cykeldag så jag tog skogsvägen till Tempo i Hestra. På vägen finns ett fint STRAVA segment, 2 km uppför på stig, som jag bestämde mig för att putsa på. 

Keith har tillsammans med sina grabbar jobbat hårt på berget hela dagen. Det var nog jättehårt då han tupplurar på soffan redan. 

Så här ser stugan ut invändigt. Plus två sovrum och toa/dusch. Fint!Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s