Kvällsmtb. Fick till ett fint kvällspass på MTBn och hann köra hela passet, 1,30 h, före mörkret. Jag har sagt det förr och passar på att säga det före vädergudarna förstör helgen med snöfall -det är härligt med våren. 

Försökte mig på en av mina skogsrundor men cyklade den baklänges. Har ni testat det? Det blir avancerat för lokalsinnesdelen i hjärnan. Men efter ett par felkörningar var jag faktiskt i rätt backe. Den beryktade Månsabobacken. I den finns ett STRAVA som jag inte hade tänkt köra för. Men jag kände att jag hade så pass bra flyt att jag körde ändå. Och belöningen kom med ett pers på 9 sekunder! Topp. 

Eftersom Keith pluggade med Anton tog jag bilen till Borfiket för att avnjuta en fralla. Det visade sig att Carina och Pelle också ville undvika kvällsmatbestyr. Således blev det långfika med cykelprat. 

Till helgen blir det cykling (för mig) och arbete (för Keith) på Isaberg. 

Cycle Camp 

Det är många som har bokat landsvägslägret även till detta år. Isabergs omgivningar lämpar sig utmärkt även för landsvägscykling. Många vägar med minimalt med trafik och dessutom kuperat. Det är inte bara cyklingen som är bra med Cycle Camp. Gemenskapen, föreläsarna, utställarna och inte minst maten är toppen. Ska rapportera mer inför lägret framgent, håll utkik. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s