Morgonlöp

För att underhålla löpmusklerna tar jag ett kort löppass någon tidig morgon då och då. Det är lätt att få till nu när vårvädret visar sig från sin bästa sida. Även om det var tre minus i morse så var det riktigt härligt.

Det blev bryggkaffe när jag kom tillbaks. Arvid Nordkvists Svea leder bryggkaffetoppen. Vi har även en helautomatisk kaffemaskin som maler bönor, den gör också väldigt gott kaffe och jag dricker gärna det men på morgonen är brygg godare, enligt mig.

För övrigt har jag cyklat lugnt i veckan, jag har haft trött kropp efter helgens träning. Det är tydligen så numer, min återhämtning är mycket längre än före olyckan. Det kräver sitt tålamod. Allt jag vill är att kunna träna och ta i. På samma gång vet jag att jag har haft tur som fortfarande kan träna och ha kul.

Jag har även fått till två rehabpass under veckan. Det känns att jag har fått ett par nya övningar. Jag har träningsvärk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s