Morgonrehab

Började med att bjuda Keith på frukostbuffé. Det är inte ofta jag ställer till det så pass en vardagsmorgon. Men när han fyller år får man anstränga sig. Bland annat fick han ett par Hestra XC längdskidhandskar i present, jag hade köpt de i tron om att det var XC MTB handskar. ”De funkar att gräva i, sade Keith”

Rehabövningar

Efter födelsedagsfrukost blev det hemmagymmet. 

En ny övning jag fick av sjukgymnasten senast. Jobbig.Ytterligare en ny med vridning, jag tappar lätt balansen när jag ska vrida min stela rygg. Svår. Och jobbig.En sedan tidigare. Också med vridning. Skön. En som jag haft sedan jag började med programmet. Först klarade jag en. Nu gör jag 3*10. Traditionell.Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s