Äntligen fredag.

Då har vi landat i soffan med fredagsmyset. Ett nytt gott vin från USA (vi brukar hålla oss till Italien) -Sivas Sonoma gjort på druvan zinfandel, mackor och godis. 

Före det har det varit en dag på jobbet vilket för min del idag bland annat innebar annonsproducering och uppdatering av webben. Keith vet jag träffade och gick MTB SM banan ihop chefskommisarie Lars Pettersson. Det gick jättebra, enligt Keith.

Turade

Efter jobbet packade jag ihop mina nödvändigheter för helgen (mys och cykelbyxor typ) och begav mig till Isaberg. Hoppade på cykeln och körde  stigar. Jag tycker alltid att jag är extra trött på fredagar så ett njutarpass räcker att kröna arbetsveckan med. 

Cyklade på Scotten idag. Pelle har haft den och fixat till smått och stort. Det har varit mycket bekymmer trots att jag köpte den av en cykelhandlares bror. Skomakarns barn… 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s