Lördagspasset på Isaberg

Underbart väder och fin runda. Jag hittade nya stigar och traktorvägar. Pelle och Carina det var vägar ni kommer att älska. 

Keith har roat sig med att klippa grenar och rötter, räfsa, gräva och fixa till stigningen på SM banan. När vi sågs för lunch verkade han ha tagit ut sig mer än mig. Till sommaren lär han inte kunna knäppa sina skjortor med lats breda som ladugårdsportar, axlar som kanonklot och en v-ringad rygg som guden Zeus själv skulle vara avundsjuk på. 

Cyklingen gick någorlunda bra. Jag tränade lite extra på kurvtagning, det behövs. Jag förlorar fart genom kurvor men tycker att det kändes bättre efter ett tag. Kunde min kropp bara bli bättre på att återhämta sig och prestera lite mer som ”förr” skulle det vara topp! Jag längtar efter att få ha det som vanligt. Så här mysig stuga bor vi i.

Det här räcker som kvällsaktivitet.Annonser

2 reaktioner på ”Lördagspasset på Isaberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s