Onsdagspasset i Bor

Vissa pass behövs mer än andra. Idag var ett sådant pass jag behövde. Dels gemenskapen dels tempot och även den fasta tiden för samling. Nu när det är ljust längre tycker jag det är lätt att skjuta fram passet. 

Klockan sex (nästan) begav vi oss på, en standard onsdagsrunda ”mellan sjöarna”. Jag och Bolander på MTB och övriga på crossar. Det blåste rejält så det var skönt att kunna turas om med förningarna. Vi hade flyt och snittade på ca 28km/h. Gillar när det blir bra körning och ordning i klungan. Gillar också när solen kikar fram och bjuder på vårvärme. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s