Cycle Camp och de första 77 km på racer för i år.

Då var vi här igen. På Isaberg men också på Cycle Camp. Ett år går så fort. 

Fin första runda.

  

Grupp fyra som jag var ledare för satte klungkörningen direkt. Alltid trevligt när det flyter på och man känner sig säker. Well Done.

Nybörjare 

Man kunde tro att jag inte har varit med förr. Jag sålde min racer i höstas och nu i helgen kör jag på Keiths. Utan att testa hoppade jag bara på fastän jag vet att vi sitter helt olika. Det fick jag sota för, fy vad ont det gör att inte ställa in cykeln. Det var en pina att ta sig genom 67 km. Men vi hade tur med vädret. Soligt och varmt. 

Förresten så var privatmekaren Pelle och hjälpte mig med diverse justeringar inkl sadelbyte,  byte till en kortare styrtapp och han bytte även till ett nytt styrlager. Så imorn sitter jag nog som en kung. 

Mat, föredrag och mässa.

Fredagskvällarna brukar vi runda av i soffan, helt färdiga efter en àrbetsvecka. Idag kom vi till dukat bord på Höganloft och blev serverade en god wook. Vi lyssnade till keith som berättade om historien och tankarna bakom lägren genom åren och även Glenn Magnusson höll en kort föreläsning. Kvällen avrundades uppe hos Öster Cykel som hade massor smått och stort i butiken. 

Nu är det sovdags. Jag hoppas att det ska fungera i kroppen i morgon igen, numera kan jag inte vara säker från dag till dag. Men är glad för att denna veckan har varit en bra en hittills. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s